BEHANDLINGAR

Hydrafacial

Hydrafacial

En av världens bästa ansiktsbehandling. Hydrafacial har en vakuumbaserad munstycke som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar (talg och orenheter). Samtidigt tillförs huden med fukt och aktiva vitamin serum. 4 steg för att förbättra din hy Hydrafacial är den enda behandlingen som kombinerar peeling, djuprengöring och intensiv åter fuktning på samma gång. Munstycket fungerar som en liten dammsugare för att plocka upp föroreningar från huden.

Microneedling

Microneedling

Vid microneedling använder man sig av sterila nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk vibrerande funktion. Behandlingen stimulerar nyproduktion av kollagen i huden, samtidigt som fina mikrokanaler skapas i huden, som kan öka hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med upp till 80%.

Diode Laser - Triple-Wave

Diode Laser - Triple-Wave

Permanent hårborttagning med 3 våglängder Diodlaser är det självklara valet för dig som vill bli av med oönskad hår. Smärtfri behandling. Kan användas för alla hår- och hudtyper, även vid solbränna. Behandla säkert på alla områden. Mycket kraftfull kyla. Behandla kunder året runt även på sommaren.

Tandblekning

Tandblekning

En behandling på 40 minuter är för dig som har missfärgade eller gula tänder. Efter denna behandlingar blir dina tänder 3-9 nyanser vitare. Behandlingen är snabb, effektiv och smärtfri. - 3-9 nyanser vitare. - Snabb, effektiv och helt smärtfri

BB- Glow

BB- Glow

Att få mer strålande hud är vad alla drömmer om. Tack vare BB Glow -bearbetning är detta nu möjligt. Denna metod är koreansk och utvecklad av tillverkaren STAYVE. Resultatet av behandlingen är bara en mer strålande hy i ansiktet och runt ögonen.

Carbonpeeling - Hollywood peeling

Carbonpeeling -Hollywood peeling

Carbon peeling, eller hollywood peeling som den också kallas är en icke-invasiv, men effektiv och enkel laserbehandling för ansiktet som gör underverk för huden. Ingen eller minimal rodnad brukar uppstå efter behandlingen vilket gör att man direkt kan återgå till sin vardag.

Kemiskpeeling

Kemiskpeeling

Kemisk peeling är en allt vanligare metod. Detta är en effektiv behandling som är lätt att utföra och som inte kräver lång återhämtningstid. De används för att ta bort rynkor och fina linjer i ansiktet och är lämpliga för män och kvinnor i alla åldrar.

Lashlift

Lashlift

Med den senaste tekniken för permanenta ögonfransar kan du försiktigt böja naturliga ögonfransar från roten för att skapa ett naturligt och mer levande utseende.

Brow Lift

Brow Lift

Eyebrow lamination som det även heter är en keratinbehandling där man tillför vitaminer , mineraler och proteiner till brynstråna samt " Lyfter upp " ögonbrynen samt tillför näring. Man kan även färga då det ger ännu mer effekt och blir ett snyggt resultat.Resultatet håller upp till 8 veckor.